De Vriendenclub

Co Boots

Co Boots

Co Boots is 25 jaar geleden begonnen met Waterland Accountants, vanuit uiteenlopende avondstudies tot uiteindelijk de titel van accountant. Co houdt zich bezig met gespecialiseerde opdrachten zoals begeleiding bij overnames, het samengaan van bedrijven of het begeleiden van het uiteengaan van partners in ondernemingen. Zijn passie is wandelen; een prima ontspanning en een uitstekende inspiratiebron.

Kees Stam

Kees Stam

Kees Stam is gerechtsdeurwaarder en al meer dan 20 jaar gevestigd te Purmerend. Hij is maatschappelijk betrokken en als bestuurslid verbonden aan meerdere organisaties. Als Kees niet aan het werk is, vermaakt hij zich op de tennis- en golfbaan of tovert hij graag culinaire hoogstandje voor zijn goede vrienden.

Richard Van Alphen

Richard van Alphen

Richard heeft een rijke Automotive achtergrond: Importeur, Dealership, Leasemaatschappij, Tankstations, Brancheorganisatie, Advies en Interim Management.

Vanaf 2001 werkt hij als Consultant in de Automotive Branche  en daarnaast is hij actief in de Vastgoed Branche. Richard is ambassadeur en beheerder van het OG van Stichting “Wij-Allemaal”.

Bart Kuipers

Bart Kuipers

Bart heeft als ondernemer enkele bedrijven opgericht, uitgebouwd en/of succesvol verkocht. Sinds 2007 bouwt Bart aan Spot ICT oplossingen; een snelgroeiende organisatie die MKB bedrijven actief ondersteunt om, door het inzetten van hedendaagse ICT oplossingen, beter en succesvoller te laten renderen. Naast zijn werk is Bart regelmatig terug te vinden op de golfbaan, in goede restaurants of gewoon in zijn eigen keuken.

Jeroen Riemeijer

Jeroen Riemeijer

Jeroen heeft begin 2012 een 34-jarige carrière binnen Shell – HR afgesloten. In 2011 is hij gestart met het ‘InTransition-netwerk’: een samenwerkingsvorm van bedrijven en specialisten, gericht op advies, begeleiding en uitvoering van reorganisaties. Sinds begin 2012 is Jeroen verbonden aan de Technische Universiteit te Delft als HR Manager Development & Mobility. Daarnaast is hij actief als columnist, dagvoorzitter en mediator.

Hans Van Gelder

Hans van Gelder

Hans van Gelder (1947) is een oud Schiphol ondernemer. Hij had daar winkels die hij in 2005 heeft verkocht. Sindsdien zet hij zich in voor het Purmerends mannenkoor, Stichting Dorcas tot 2016, zijn biljartclub, zijn fietsclub en sinds 2015 voor de Stichting Vrienden voor Purmerend. De activiteiten van de vrienden voor Purmerend sluiten naadloos aan bij één van zijn doelstellingen: “het leven vieren met oog voor de samenleving”.