Heeft u ook zo genoten van de Haring en Meer Party?

Buro19 was trots partner en hoofdsponsor van ons succesvolle evenement en heeft in die hoedanigheid alle uitingen rondom de Haring en Meer Party verzorgd. Omdat zij graag de “extra mile” lopen, leek het ze een leuk idee om iedereen nog even mee terug te nemen naar deze geweldige middag met een speciale ‘after movie’.

Ook zijn zij u natuurlijk graag van dienst bij de creatieve invulling en uitwerking van uw marketing en communicatie. Lijkt het u leuk om eens een kop koffie te drinken? Zij komen graag eens bij u langs, maar u bent uiteraard ook meer dan welkom om te komen kijken in hun creatieve broedplaats.

Fotoalbum

Haring en Meer Party

De Purmerendse Haring en Meer Party is genieten van Nederlands’ smaakmaker nr. 1: de Hollandse Nieuwe. Met live muziek in een weergaloze ambiance. En een goed doel.

Wanneer

Donderdag 21 juni 2018 van 16:00 – 20:00 uur, aansluitend een after party !!!!
De Stallen, Koemarkt, Purmerend

Programma

haring-event-6

Ontvangst – 16.00 – 17.00 uur

De Vrienden van Purmerend heten u van harte welkom op de 2e Haring en Meer Party! Namens uw gastheer wordt u door onze gastvrouwen ingeschreven.

haring-event-3

Haring en Meer

Tijd voor de eerste Hollandse Nieuwe van 2017 en daarnaast nog veel meer. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.

Edsilia Rombley 300 bij 150

Optreden  Edsilia  Rombley

Dit jaar zal Edsilia  een spetterend optreden verzorgen!

Word ook sponsor

Wilt u ook iets doen aan de eenzaamheid onder Purmerendse ouderen? Meldt u zich dan hier aan als sponsor voor dit evenement. Stuur een email naar Jeroen Riemeijer (J.Riemeijer@gmail.com).

Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen over de Stichting Vrienden voor Purmerend en/of haar activiteiten? Of heeft u interesse om SVP te sponsoren? Vul dan het formulier hiernaast in.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht